Onderneemster van de maand

Onderneemster van de maand november. Petra Hessels, fotograaf.

Deze maand ontmoet ik onze onderneemster van de maand in het inmiddels wereldberoemde Ruinerwold. Vanwege het onstuimige herfstweer besluiten ik gelijk de fotografe maar op de foto te zetten voor we aan ons interview beginnen. Het is toch altijd even raar om als fotograaf zelf voor de camera te staan! Wat was je belangrijkste drijfveer… Read More Onderneemster van de maand november. Petra Hessels, fotograaf.

Aankondigingen, Bijeenkomsten

Uitnodiging interactieve bijeenkomst 13 nov. door Freka Vink (met introducees)

 Locatie: Recreatiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten. Inloop 19.30 uur, koffie/thee met wat lekkers, netwerkmoment. Start programma om 20.00 uur.  Introducees zijn ook van harte welkom! Op woensdagavond 13 november verzorgd Freka Vink een interactieve avond, waarbij wij het ‘interessante vragenspel’ gaan spelen. Dit spel is een uitstekende manier om het onderlinge gesprek te… Read More Uitnodiging interactieve bijeenkomst 13 nov. door Freka Vink (met introducees)

Onderneemster van de maand

Onderneemster van de maand oktober. Marga Nimeijer, Praktijk Merima.

In het weidse Koekangerveld arriveer ik bij de boerderij waar Marga haar kinesiologie praktijk Merima voert. Ik wordt begroet door een prachtige hoeveelheid dahlias en loop binnen tussen een uitgebreide verzameling blikjes uit grootmoeders tijd door naar de praktijk. Onder het genot van een kopje thee beginnen we aan ons interview. Wat was je belangrijkste… Read More Onderneemster van de maand oktober. Marga Nimeijer, Praktijk Merima.

Aankondigingen

13 nov: Interactieve avond door Freka Vink (met introducees)

Op woensdagavond 13 november hebben we Freka Vink uitgenodigd die ons een spel met elkaar laat spelen. Juist omdat het een gemêleerd gezelschap zal zijn (introducees zijn van harte uitgenodigd), zal ook het spel veel varianten kennen. Freka heeft een bordspel ontwikkeld, waarbij het speelbord hetzelfde blijft maar de opdrachten en vragen variëren. Wij hopen… Read More 13 nov: Interactieve avond door Freka Vink (met introducees)

Onderneemster van de maand

Onderneemster van de maand september 2019 Hedwig Oude Hendriksman, De Woonmaat Makelaardij Ruinen.

Het is een warme dag in augustus en de vakantietijd is net voorbij als ik haar pand aan de mooie brink in Ruinen binnenstap. Hedwig is druk bezig telefonisch haar zaken te regelen. Alles komt weer op gang! Na bijna twintig jaar makelen in Ruinen is het tijd Hedwig eens in het zonnetje te zetten. Wat… Read More Onderneemster van de maand september 2019 Hedwig Oude Hendriksman, De Woonmaat Makelaardij Ruinen.