Uitje

Uitje 2019

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19 sep 2019
Hele dag

Categorieën


Het globale programma is:
De reis gaat naar Leeuwarden, vol cultuur en geschiedenis. De start is bij de Blokhuispoort, ontvangst met koffie en lekkers. Gevolgd door een interessante en leerzame rondleiding door een oud-gevangen bewaarder die alle ins en outs van deze bijzondere gevangenis gaat vertellen. Daarna schepen we in voor een privé rondvaart op een praam door de grachten van Leeuwarden, ook met de nodige verhalen. De middag is voor eigen invulling. Lunch, stadswandeling, museum of lekker met een stel op een terras zitten en “mensen kijken” Alles kan. Je krijgt van ons informatie en tips wat je kunt doen, inclusief plattegrond en kortingsbonnen om je die middag te vermaken. We hebben een superleuke verrassingstas voor jullie gemaakt en gevuld. Later op de middag verzamelen we om af te sluiten en wat te eten op al weer een bijzondere locatie. Schip Ahoy!
Vervoer is geregeld. Eerder noemden we dat het handig is om je OV mee te nemen. Dat is niet nodig. Jullie worden voor de deur afgezet.
Dus geef je nu op. Er is nog plaats voor een vijftal vrouwen.
Wie wil zich laten inspireren door geschiedenis en bovendien de mogelijkheid te hebben met een aantal topondernemers uit Zuidwolde het gevang in te gaan, de boot niet te missen en samen te tafelen? Als dat geen fantastische combi is.
Dus geef je op bij Corina. Dit kan via haar email adres info@innerbalancebycorina.nl
Tot 19 september. Superleuk jullie dan te gaan zien!
Hartelijke groet Corina en Kathinka