Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek Quadratand

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13 dec 2017
19:30 - 23:30

Locatie
Quadratand

Categorieën


Eindelijk is het dan bijna zover woensdagavond 13 december mogen jullie zonder plaats te nemen op de stoel van de tandarts, alle facetten van tandartspraktijk Quadratand komen bekijken.

In totaal bestaat ons hele team uit 17 mensen, een professionele groep waar de nadruk gelegd wordt op persoonlijke aandacht, service en natuurlijk een uitstekende mondzorg.

Quadratand is een hypermoderne tandartsenpraktijk waarbij je als patiënt en gast vanzelfsprekend centraal staat. Als je zo door het bedrijf loopt kun je goed zien dat het aangestuurd wordt door enthousiaste mensen met een duidelijke visie en veel passie voor hun vak.
Mooie kleuren, afgewisseld met moderne lijnen en prachtige natuur foto’s op banners en ramen.

Bijzonder is, dat wij de tweede beste tandartspraktijk van 2017 zijn geworden. De vakjury was erg onder de indruk van ons professioneel ondernemen de combinatie van patiëntgerichtheid met een kwalitatief goede behandeling

Tijdens dit bedrijfsbezoek nemen wij jullie mee op een reis door onze praktijk en krijgen jullie alle ins en outs te zien. Zelfs met behulp van beelden door de microscoop nemen we jullie mee in een deel van een wortelkanaalbehandeling. Tevens zal ik nog andere bijzonderheden van behandelingen en instrumenten demonstreren.

Het leukste onderdeel verklappen we nog niet. Dat is een verrassing!
Een bijzondere ervaring die je zeker niet mag missen!!!

Datum en tijd: 13 December om 19.30uur

Maximaal 32 deelnemers dus wees er snel bij. Aanmelden graag voor 1 december per mail yvonne.schalk@gmail.com
Tandartspraktijk Quadratand Turflaan 1A 7921 RW Zuidwolde.