Bedrijfsbezoeken, Verslagen

Bedrijfsbezoek 13 oktober Dekker Slapen & Interieurstudio Elan

Woensdag 13 oktober hadden we na een hele tijd eindelijk weer een bedrijfsbezoek. Edith Hessels (Dekker Slapen) en Marian van der Heide (Interieurstudio Elan) hadden deze eer.

Na ontvangt met koffie en thee kregen we van Edith verhelderende uitleg over slapen, matrassen, dekbed, kussen en bedtextiel en hoe dat als geheel je kwaliteit van slapen beïnvloed. Zo legde ze uit wat het verschil is tussen Tencel, Kameel, Wol, Hennep dekbedden en vooral ook hoe het verschil voelt. Als je bij Dekker Slapen komt voor een nieuw bed/matras (en wilt daarmee je kwaliteit van slapen verbeteren) kun je kiezen voor een SlaapID meting. Dan krijg je 3 nachten een bandje om je middel die meet hoe je slaapt, je temperatuur en wat je slaaphouding is gedurende de nacht. Op basis daarvan kunnen ze je bij Dekker Slapen heel gericht advies geven voor een nieuw matras, maar ook dekbed, soort kussen, materiaal kussensloop en dekbedovertrekset.

Na een koffie- en theepauze vervolgde Marian met slaapkamer styling. Ze had veel voorbeelden mee hoe je je slaapkamer een luxe, natuurlijke, rustige of juist bonte uitstraling geeft. Vind je het leuk om verschillende dekbedovertrek printjes te hebben en daar mee door te wisselen, houd je behang dan effen en rustig. En heb je een drukke print op je behang dan kun je beter voor een rustig dekbedovertrekset kiezen zonder bonte en kleurige printjes. Met je dekbedovertrekset kun je snel een andere slaapkameruitstraling creëren.

We sloten de avond af met heerlijke hapjes en drankjes en gaan met een goedgevulde goodiebag en allerlei ideeën om de slaapkamer weer een frisse uitstraling te geven en onze slaapkwaliteit te verbeteren naar huis.

Bedankt Edith en Marian voor de leuke avond!