Verslagen

Eindelijk weer fysieke bijeenkomst

Op woensdagavond 12 mei konden we elkaar sinds lange tijd weer fysiek ontmoeten. Wat was het prachtig weer! We gingen wandelen rondom het Roekpad in Echten.

Teuntje van Leeuwen van ToMindYou uit Koekange had een paar routes voor ons uitgestippeld. We startten met koffie of thee en we hadden elkaar veel te vertellen. Er was een flesje water en wat lekkers voor onderweg.

In groepjes van 3 of 4 personen gingen we aan de wandel en er werd op verschillende plaatsen en met voldoende tussenpozen gestart. We kregen een route mee met opdrachten. Deze opdrachten kon je door een QR code te scannen, gaan beluisteren. We luisterden naar het vogelgekwetter, ruiken de bosgeuren,  mijmeren bij het water, bewegen door kronkelpaadjes en we gingen samen opdrachten uitvoeren. Teuntje hield ons onderweg nog staande en we kregen een mindfullness oefening. Daarna liepen we naar het eindpunt. Juist door COVID ervaren velen van ons de pracht en kracht van de natuur meer dan ooit. We hebben genoten van deze goed georganiseerde wandeling.

Naderhand konden we nog even bijkletsen met wat drinken en wat lekkers.