Aankondigingen, Bedrijfsbezoeken

Uitnodiging dubbel bedrijfsbezoek: Corina Dekker en Hennie Klooster

Allereerst bedankt voor zoveel leuke reacties op de asperges. Veel van jullie waren thuis en niet aan het werk. Gelukkig is dat sinds kort weer anders, ook al is het anders werken.

Woensdagavond 10 juni (bedrijfsbezoek) kunnen we elkaar buiten ontmoeten. Corina en Hennie nodigen jullie hiervoor uit in Zuidwolde. Parkeren bij Het Tonckenshuys, Meppelerweg 22. Zie bijlage alle informatie. Opgeven bij kleurigkakelen@gmail.com

Zoals de regels nu zijn, is het mogelijk om 9 september elkaar te ontmoeten. Jacobien geeft een interactieve workshop en het is de bedoeling dat we met elkaar gaan eten. Locatie is een markante plek in Echten, waar veel ruimte is. Meer informatie volgt t.z.t.

We hopen jullie 10 juni te treffen. Wie er niet bij kan zijn, wensen we alvast een fijne zomer toe.

Hartelijke groet,

Yvonne, Karin, Jannine, Harriët en Marian

Bedrijfsbezoek-10-6-20