Bedrijfsbezoeken

Uitnodiging dubbel bedrijfsbezoek. Bij Bettie en/of Ingrid.

Beste dames,

Woensdagavond 12 februari worden we uitgenodigd door Bettie èn Ingrid voor een bedrijfsbezoek. Je kunt dus op 1 avond, 2 bedrijven bezoeken. Ze hebben het programma zo gemaakt, dat je met een stukje rijden, zo van Ingrid in Ruinen, naar Bettie in Ruinerwold kunt gaan of vice versa.

Hieronder vind je alle informatie

Je kunt ook 1 bedrijf bezoeken, dus geef je bij één of beide dames op, dan gaan zij ff puzzelen wie waar kan starten en ze houden rekening met carpoolen, dus vermeld ook je woonplaats bij de aanmelding. Je krijgt tijdig een berichtje terug.

Aanmelden bij Bettie en/of Ingrid per mail, zie hieronder.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Dit keer een avond met twee bedrijfsbezoeken:

Het bedrijf van Bettie Hummel is een schoonheidssalon met pedicure. Bettie vindt het leuk om enkele vormen van bindweefselgrepen te laten zien zodat we die zelf ter plekke kunnen oefenen. Haar bedrijf heet Foot & Beautycare en zit aan de Weerwille 17, Ruinerwold. Je kunt je per mail opgeven: info@footandbeautycare.nl

Het bedrijf van Ingrid Cieraad is een ayurvedische massagepraktijk en daarnaast geeft Ingrid ayurvedisch voedingsadvies. Aan de orde komen: wat is ayurveda, wat kun je ermee en wat is het belang van een goede voeding met een regelmatige massage. Haar bedrijf heet Ayurmas Drenthe en zit aan de Kalvermaat 6 in Ruinen. Je kunt je per mail opgeven: drenthe@ayurmas.nl 

Je kunt beide bedrijven bezoeken, meld je dus ook bij beide bedrijven aan. Je kunt ook één bedrijf bezoeken. Per locatie is plaats voor maximaal 12 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen de groepen worden ingedeeld en hoor je op welke locatie jij die avond gaat starten.

Inloop : vanaf 19.15 uur

Start progamma : 19.30 uur

Einde programma : 20.30 uur

Wissel van groepen : tussen 20.30 uur en 21.00 uur

Tijdsduur tweede programma : 21.00 uur tot 22.00 uur

Alvast van harte welkom op woensdag 12 februari! 

Hartelijke groeten, 

Bettie en Ingrid