Aankondigingen, Bijeenkomsten

Uitnodiging interactieve bijeenkomst 13 nov. door Freka Vink (met introducees)

 Locatie: Recreatiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten. Inloop 19.30 uur, koffie/thee met wat lekkers, netwerkmoment. Start programma om 20.00 uur. 

Introducees zijn ook van harte welkom!

Op woensdagavond 13 november verzorgd Freka Vink een interactieve avond, waarbij wij het ‘interessante vragenspel’ gaan spelen. Dit spel is een uitstekende manier om het onderlinge gesprek te bevorderen. We spelen dus niet ‘om de winst’ maar juist om het goede gesprek met elkaar te hebben. 

Freka ontwikkelde een spelbord dat gespeeld kan worden met verschillende vragensets. Afhankelijk van jouw interesse of achtergrond kies je een tafel met een vragenset die bij jouw situatie past. Het kan een vragenset zijn die met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft maar ook met de manier waarop jij werkt. Denk aan netwerken, ondernemen, acquisitie, inspiratie, talenten of creativiteit. 

Natuurlijk is er alle ruimte om kennis te maken en kennis uit te wisselen, want daar is de avond ook voor bedoeld. Je leert er altijd wat van, want de oplossingen en antwoorden komen van jezelf. Je leert van anderen en spelen is toch eigenlijk ook gewoon leuk! 

Ook presenteren we het jaarprogramma van 2020. 

Je kunt op deze avond introducees mee nemen. Ook dames die buiten gemeente De Wolden wonen/werken zijn van harte welkom en betalen slechts € 15.00 incl. consumpties, contant te voldoen bij binnenkomst. Aanmelden voor of op zaterdag 9 november kan via de mail: info@vodewolden.nl 

We hopen dat je erbij bent! 

Hartelijke groet, Het bestuur 

Karin Winters, Jannine Sybenga, Yvonne Schalk, Harriët ten Hoopen en Marian van der Heide