Bijeenkomsten

Uitnodiging bijeenkomst 9 jan 2019 (Ineke van Gennep)

 Locatie: Steenbergerhoeve, Hoogeveenseweg 3, 7921 PC Zuidwolde 

 Beste collega ondernemer, 

Het jaar zit er bijna op en onze eerste bijeenkomst volgend jaar is al over 2 weken. Graag nodigen we je uit om hierbij aanwezig te zijn. We hebben een passend programma, zo na de hectische decembermaand. 

Programma: 

19.30 uur: inloop met koffie/thee, netwerkmoment 

20.00 uur: huishoudelijke mededelingen 

20.15 uur: aanvang programma: 

Rust in een hectisch bestaan? Hoe doe je dat? 

De momenten dat de stress je ontregelt, hoe kun je dan weer prettig in je vel komen te zitten? Allemaal vragen waar we allemaal wel eens tegenaan lopen. Hoe doorbreken we patronen? 

Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy zijn middelen om ander gedrag te ontwikkelen. Daar gaat Ineke van Gennep het over hebben. Niet als zweverige techniek, maar als een andere kijk op de realiteit van alle dag. Aansluitend gaan we een toost uitbrengen op het nieuwe jaar met lekkere hapjes en is er volop gelegenheid om te netwerken. 

Je aan- of afmelding zien we graag z.s.m. tegemoet per mail naar info@vodewolden.nl 

Mocht je een introducé mee willen nemen, dan kan dat. Mail dan haar naam, bedrijfsnaam en e-mailadres. Let op dat ze wel dient te wonen en werken in gemeente De Wolden. Voldoet ze daar niet aan, dan is ze in november welkom. 

We hopen op je aanwezigheid. 

Hartelijke groet, 

Het bestuur, 

Jannine Sybenga 

Karin Winters 

Yvonne Schalk 

Marian van der Heide