Bedrijfsbezoeken

Uitnodiging bedrijfsbezoek 14 feb

Dag Allemaal,
Graag nodig ik jullie woensdagavond 14 februari 2018 uit om nader kennis te komen maken met praktijk Merima.Ik ben kinesiologe en ik werk vanuit de drie invalshoeken, te weten: kinesiologie, neuro-ontwikkelingstherapie en voeding. Op deze avond zal ik laten zien hoe ik werk er over vertellen en het laten ervaren. Hieronder geef ik vast een korte beschrijving van de verschillende invalshoeken.

  1. Kinesiologie, is een manier om met energie te werken. Iedereen heeft energiebanen en deze energiebanen zijn onder anderen verbonden met organen en met emoties. Om verschillende reden kan het gebeuren dat de energie niet goed meer stroomt. Dit kan je bijvoorbeeld ervaren als vermoeid zijn of rugpijn hebben. Met kinesiologie zoek je uit wat de reden daarvan kan zijn en hoe je de energiestroom weer kunt stimuleren. Zodat het lichaam aan herstel kan gaan werken.
  2. Neuro-ontwikkelingstherapie: bij de ontwikkeling van baby’s in de baarmoeder ontwikkelen zich primaire reflexen. Deze primaire reflexen heeft een kindje onder anderen nodig om te groeien en te ontwikkelen. In een later stadium worden de reflexen weer geremd. Gaat dit hele proces niet optimaal dan kunnen er allerlei problemen ontstaan in de verder ontwikkeling van een kind. Bijvoorbeeld: leer en gedragsproblematiek.
  3. In mijn praktijk werk ik volgens de leer van de vijf elementen voeding . Voeding volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. De vijf elementen voeding heeft een aantal uitgangspunten met als doel de vertering van het voedsel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Smaken, seizoenen, thermische waarde zijn termen waar in deze voedingswijze rekening wordt gehouden.

Datum en tijd: 14 februari om 19.30 uur in het dorpshuis van Koekangerveld: Ruinerweg 24a, daarna neem ik jullie mee naar mijn praktijk (50 meter wandelen) en wordt de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

Opgave: voor 8 februari bij mij: m.nimeijer@merima.nl
Ik kan maximaal 30 aanmeldingen aannemen. Dus meld je snel aan!

Graag tot 14 februari!
HARTegroet, Marga Nimeijer