Bijeenkomsten

Jaarlijkse grote bijeenkomst 8 november

Beste vrouwelijke onderneemster,
 
Op woensdagavond 8 november staat de jaarlijkse ‘grote’ bijeenkomst op het programma. Locatie: Westerbergen, Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten. Een bijeenkomst waarbij ook introducees van harte welkom zijn en daarom nodigen wij jou van harte uit.
 
Wat betreft het programma kunnen we uitkijken naar een super interessante en levendige lezing van Maria Boelens. Zij is al jarenlang onderneemster en heeft een absolute passie voor de klant. Vanuit haar ervaring in diverse branches, neemt zij jou deze avond mee in super praktische stappen die je kunt zetten om je klantgerichtheid, je werkplezier en uiteindelijk je omzet te vergroten. Praktische stappen waar je zelf wellicht niet aan gedacht had, maar die wel bijzonder relevant blijken te zijn.
 
Maria Boelens heeft een boek geschreven hierover met als titel “Klanten komen altijd van rechts”. Tijdens de netwerkavond geven we vijf exemplaren weg én is er gelegenheid om met 50% korting een exemplaar te bemachtigen.
 
“Ik heb een lezing bijgewoond van Maria georganiseerd door Bruisend ZP De Wolden en was blij verrast door de praktische tips en eyeopeners, die verrassend dichtbij mij lagen en eenvoudig te integreren waren.”
Corine Vogelaar
 
Programma
? 19.30 uur Inloop met koffie/thee “netwerkmoment”
? 20.00 uur Welkom en aanvang programma
? 21.30 uur Ontmoetingsborrel met hapje en drankje
 
Meer informatie over onze netwerkvereniging? Zie website www.vodewolden.nl
 
De kosten voor deze avond zijn € 17.50. Aanmelden kan vóór vrijdag 3 november per e-mail naar info@vodewolden.nl
 
Heel graag tot ziens!
 
Met vriendelijke groet, het bestuur,
 
Corine Vogelaar, Saskia Brouwers, Janika Dekker, Jannine Sybenga en Marian van der Heide