Wijzigingen

Wijzigingen programma

Beste dames,

Er zijn een paar wijziging in het programma voor dit jaar. Noteer dit alvast in je agenda.

Onze eerstvolgende bijeenkomst na de vakantie is op 13 september in Ontmoetingscentrum De Havezate in De Wijk. Begin september volgt hiervan een uitnodiging.
Graag willen wij op deze avond een korte ALV houden over het instellen van een werkgroep. Ons uitje naar Amsterdam was een enorm succes en wij willen dit graag volgend jaar nogmaals doen. Het bestuur kan dit niet alleen en wij willen dan ook graag een werkgroep instellen. Een bestuurslid zal samen met twee leden de werkgroep vormen.

Wij willen jullie vragen in te stemmen met een werkgroep en brengen dit dan ook graag in stemming. Mocht je niet aanwezig zijn maar wel je stem willen uitbrengen, dan kan je daartoe iemand machtigen.

De bijeenkomst van 10 mei kon helaas niet doorgaan. Dit programma zouden we verplaatsen naar 27 september maar dit gaat wederom niet door. Nicole heeft zich vanwege gezondheidsredenen afgemeld. We wensen haar beterschap!

Op 11 oktober staat in het jaarplan een bedrijfsbezoek bij Janika. Dit bedrijfsbezoek gaat op die datum niet door. Op deze avond hebben we een gezamenlijke bijeenkomst met andere vrouwennetwerken uit Drenthe gepland. Corine heeft enkele bestuursvergaderingen hiervan bijgewoond. Er is een ontzettend leuk programma samengesteld voor die avond. Alle informatie volgt na de vakantieperiode.

8 november blijft ongewijzigd. Voor deze bijeenkomst mag je introducees uitnodigen.

13 december blijft ongewijzigd. Bedrijfsbezoek bij Yvonne, bij Quadratand.

We wensen jou een hele fijne zomer toe!

Hartelijke groet,

Corine, Saskia, Janika, Jannine en Marian