Verslagen

Bedrijfsbezoek van Donkelaar Groenadvies

Bedankt nogmaals Ruurd en Deyke van Donkelaar voor de gastvrijheid en leerzame en leuke avond in en rondom jullie bedrijf. Vol passie vertelde Ruurd tijdens een wandeling over het www.struunpad.nl over het ontstaan ervan. Onderweg kregen we uitleg over de planten en bloemen die daar bloeien, welke vogels en vlinders etc. Het was een prachtige en interessante wandeling. Daarna liet Deyke haar kwekerij zien. www.debostulp.nl Zij kweekt inheemse planten. Hierna volgde een bedrijfspresentatie. Leuk om te weten hoe hun werk is begonnen en te zien hoe ze nu samenwerken aan diverse opdrachten. Tijdens een hapje en drankje konden we nog even napraten.
We kregen een plantje mee in mijn favoriete kleur :-): de muskuskaasjeskruid.

Zie ook hun website.

Marian van der Heide